جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: انتقال رطوبت
موارد یافت شده: 1
1 -
مطالعه و بررسی اثر پخت میکروویو بر
انتقال رطوبت
و ضریب نفوذ کیک اسفنجی
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
رطوبت
آمار
محمدزاده
محمدزاده
استراتژیک
kolahan
ISI
ISI
جودکی
طاهرزاده
طاهرزاده
فتوولتائیک
biofilm
برنج
quorum sensing
biofilm
معماری
هوش کسب و کار
شبکه حسگر بی سیم
شیر
شیر
علوم درمانگاهی و بهداشت و پیشگیری بیماریهای دامی
اقلیم
بروسلا
Chronos
داوطلبانه
مشارکت اجتماعی
محیط زیست
امیررضا کاوسی زاده
تکتونیک